Werken bij Glasconstruct Faber Tilma

Werken bij GlasConstruct Faber Tilma

Werken bij GlasConstruct Faber Tilma wordt gekenmerkt door korte lijnen binnen het bedrijf en verantwoordelijkheid laag in de organisatie. Wij bevorderen graag het verantwoordelijkheidsgevoel van onze werknemers zodat iedereen zich betrokken voelt met zowel GlasConstruct als met onze opdrachtgevers. Het oppakken van grote, kleine, complexe en meer toegankelijke projecten is waar wij ons elke dag mee bezig houden. Ons specialisme binnen deze projecten is uiteraard: Glas!

GlasConstruct kent 23 werknemers, van projectvoorbereiders tot projectuitvoerders. GlasConstruct staat al sinds 2004 open voor nieuwe mogelijkheden en kansen. Hierbij worden regelmatig ook nieuwe collega’s gezocht. Zit er geen passende vacature voor jou bij op dit moment, maar denk jij wel van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor GlasConstruct? Stuur dan een open sollicitatie en wellicht bespreken wij binnenkort met jou de mogelijkheden. Uiteraard wel op 1,5 meter!

Beschikbare vacatures

Ervaren glaszetter

Werken bij GlasConstruct Faber Tilma wordt gekenmerkt door korte lijnen binnen het bedrijf en verantwoordelijkheid laag in de organisatie. Wij bevorderen graag het verantwoordelijkheidsgevoel van onze werknemers zodat iedereen zich betrokken voelt met zowel GlasConstruct als met onze opdrachtgevers. Het oppakken van grote, kleine, complexe en meer toegankelijke projecten is waar wij ons elke dag…

Meer lezen

Administratief medewerker

Administratief medewerker gezocht Wij zoeken een enthousiaste collega. Als administratief medewerker bij GlasConstruct ben jij de eerste contactpersoon voor de klant. Er wordt van jou verwacht dat je goed zelfstandig kunt werken maar dat jij ook in teamverband presteert. Je bent communicatief vaardig, klantgericht, flexibel en ook multitasking is voor jou geen probleem. Het is…

Meer lezen

Glas kent steeds meer mogelijkheden. GlasConstruct bespreekt graag met u wat een passende oplossing is voor uw project.

Contact opnemen

Administratief medewerker gezocht

Wij zoeken een enthousiaste collega. Als administratief medewerker bij GlasConstruct ben jij de eerste contactpersoon voor de klant. Er wordt van jou verwacht dat je goed zelfstandig kunt werken maar dat jij ook in teamverband presteert. Je bent communicatief vaardig, klantgericht, flexibel en ook multitasking is voor jou geen probleem. Het is een pluspunt als jij affiniteit hebt, of erg handig bent, met computers en geautomatiseerde systemen. Interesse?

Bekijk de vacature

Contact opnemen

x