Werken bij Glasconstruct Faber Tilma

Werken bij GlasConstruct Faber Tilma

Werken bij GlasConstruct Faber Tilma wordt gekenmerkt door korte lijnen binnen het bedrijf en verantwoordelijkheid laag in de organisatie. Wij bevorderen graag het verantwoordelijkheidsgevoel van onze werknemers zodat iedereen zich betrokken voelt met zowel GlasConstruct als met onze opdrachtgevers. Het oppakken van grote, kleine, complexe en meer toegankelijke projecten is waar wij ons elke dag mee bezig houden. Ons specialisme binnen deze projecten is uiteraard: Glas!

GlasConstruct kent 23 werknemers, van projectvoorbereiders tot projectuitvoerders. GlasConstruct staat al sinds 2004 open voor nieuwe mogelijkheden en kansen. Hierbij worden regelmatig ook nieuwe collega’s gezocht. Zit er geen passende vacature voor jou bij op dit moment, maar denk jij wel van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor GlasConstruct? Stuur dan een open sollicitatie en wellicht bespreken wij binnenkort met jou de mogelijkheden. Uiteraard wel op 1,5 meter!

Beschikbare vacatures

Ervaren glaszetter

Werken bij GlasConstruct Faber Tilma wordt gekenmerkt door korte lijnen binnen het bedrijf en verantwoordelijkheid laag in de organisatie. Wij bevorderen graag het verantwoordelijkheidsgevoel van onze werknemers zodat iedereen zich betrokken voelt met zowel GlasConstruct als met onze opdrachtgevers. Het oppakken van grote, kleine, complexe en meer toegankelijke projecten is waar wij ons elke dag…

Meer lezen

Glas kent steeds meer mogelijkheden. GlasConstruct bespreekt graag met u wat een passende oplossing is voor uw project.

Contact opnemen