Over ons

GlasConstruct Faber Tilma, gevestigd in Leeuwarden, is de leverancier van alle soorten vlakglas voor de zakelijke markt. GlasConstruct is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van isolerend,- brandwerend-, geluidswerend-, en veiligheidsglas. Glas kent steeds meer mogelijkheden en door goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de markt, is het mogelijk om de klant goede adviezen te geven.

“Korte lijnen en verantwoordelijkheid laag in de organisatie kenmerken GlasConstruct.”

GlasConstruct heeft haar succes te danken aan een veelzijdig team van 23 medewerkers, begeleid door Jan Faber en Gerlof Tilma. Jan en Gerlof hebben jarenlang ervaring in het bedenken en uitvoeren van glasoplossingen. Korte lijnen en verantwoordelijkheid laag in de organisatie kenmerken GlasConstruct.

Kwaliteit, veiligheid en milieu zijn kernbegrippen op onze agenda. In de bedrijfsvoering uit zich dit in goede arbeidsomstandigheden vastgelegd in de kwaliteitsnormen van het VCA- en GBO-vakcertificaat. Door gebruik te maken van nieuwe ontwikkelingen omtrent isolatie en veiligheid werkt GlasConstruct mee aan de verduurzaming van projecten in de regio.

Vanaf 2004 hebben zij hun naam gevestigd in Friesland en omstreken en staan ze bekend om hun vakkennis, betrouwbaarheid en oplossingsgerichtheid.

Glas kent steeds meer mogelijkheden. GlasConstruct bespreekt graag met u wat een passende oplossing is voor uw project.

Contact opnemen

Administratief medewerker gezocht

Wij zoeken een enthousiaste collega. Als administratief medewerker bij GlasConstruct ben jij de eerste contactpersoon voor de klant. Er wordt van jou verwacht dat je goed zelfstandig kunt werken maar dat jij ook in teamverband presteert. Je bent communicatief vaardig, klantgericht, flexibel en ook multitasking is voor jou geen probleem. Het is een pluspunt als jij affiniteit hebt, of erg handig bent, met computers en geautomatiseerde systemen. Interesse?

Bekijk de vacature

Contact opnemen

x