Privacyverklaring

GlasConstruct B.V. (hierna: “wij”) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen de doelstellingen te bereiken en de gewenste werkzaamheden uit te voeren. Deze privacyverklaring legt uit waarom en op welke manier we de persoonsgegevens
verwerken.

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen je uiteraard wel graag met vragen. Neem hiervoor contact op via info@GlasConstruct.nl of 058-284 8320.

Wie zijn wij?
Wij zijn GlasConstruct B.V.; leverancier van alle soorten vlakglas voor de bouw, glaszetters en schilders in de regio Friesland. Wij kenmerken ons door een compacte structuur met korte lijnen, gedegen vakmanschap, vindingrijkheid en praktijkgericht denken.

Ons vestigingsadres is Vestaweg 34, 8938 AV te Leeuwarden.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:
Voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, transactiegegevens, social ID, cookie ID, online
surfgedrag en IP-adres.

Waarom verwerken wij die persoonsgegevens?
Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Wettelijke verplichtingen
    Een deel van onze verwerkingen is wettelijk verplicht. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor het voldoen aan de belastingplicht.
  • Klantenadministratie en dienstverlening
    In onze klantenadministratie houden we bij wie de klanten zijn van GlasConstruct B.V., met de daarbij behorende relevante contactpersonen. Van deze contactpersonen houden we verschillende persoonsgegevens bij, zodat we onze diensten optimaal kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan contactdetails om je te kunnen bereiken, maar ook gegevens over je interessegebieden zodat we je zo goed mogelijk van informatie en advies kunnen voorzien. Daarnaast gebruiken we gegevens voor het kunnen informeren over wijzigingen van producten en/of diensten, voor het kunnen versturen van offertes en/of overeenkomsten en voor het afleveren van producten en/of diensten.We zijn bereikbaar via verschillende kanalen: telefoon, e-mail, post en social media. Om dat mogelijk te maken verwerken wij ook persoonsgegevens. Als wij een opdracht uitvoeren voor onze klant, krijgen we ook te maken met persoonsgegevens. 

    Wij hanteren voor dit soort opdrachten een verwerkersovereenkomst, waarin alle kaders met betrekking tot het opslaan, beheren en verwerken van de persoons-gegevens staan.

  • Contactformulier
    Middels ons contactformulier op de website kun je contact met ons opnemen. Je gegevens worden dan ook alleen éénmalig
    gebruikt voor het leggen van contact. Mogelijk worden je contactgegevens opgeslagen in de website. Ze worden niet langer
    bewaard dan noodzakelijk.
  • Portfolio
    Op de website hebben wij een portfolio staan van recent opgeleverde projecten. Daarnaast plaatsen wij sommige projecten
    op social media. Als wij jouw project hiervoor willen gebruiken, vragen we eerst je toestemming.
  • Marketingdoeleinden
    Wij houden algemene bezoekgegevens bij van websitebezoekers. In dit kader kunnen met name het IP-adres van je
    computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en
    worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Op basis van deze statistische analyses
    worden mogelijk gepersonaliseerde producten en diensten aangeboden.
    Daarnaast werven wij zo nu en dan nieuwe klanten en collega’s via social media campagnes. Om met hen contact te kunnen
    onderhouden, verwerken wij van hen contactdetails en interessegebieden. Hiervoor verwerken wij bijvoorbeeld het IP-adres,
    cookie ID, social ID en/of surfgedrag. Zo kunnen wij op de juiste plekken de meest relevante advertenties laten zien.
  • Bijzondere gegevens
    Wij verwerken 1 type bijzonder persoonsgegeven, namelijk het geslacht. Dit verwerken wij om je aan te kunnen spreken met
    ‘meneer’ of ‘mevrouw’.

Rechten van betrokkenen
De AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, regelt dat iedere betrokkene rechten heeft. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Wil je gebruikmaken van je rechten of heb je vragen/opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@glasconstruct.nl of 058-284 8320.

  • Informatie en inzage: je kunt inzage krijgen in de persoonsgegevens die we van jou verwerken. Daarnaast vertellen we je
    graag meer over het hoe en waarom we juist die persoonsgegevens verwerken.
  • Rectificatie: je kunt te allen tijde een wijziging in je persoonsgegevens doorgeven, als je bijvoorbeeld het idee hebt dat we
    onjuiste gegevens van je hebben.
  • Vergetelheid: je hebt het recht tot het laten verwijderen van je persoonsgegevens. Het kan dan wel voorkomen dat we ze
    voor andere doeleinden nog moeten verwerken, bijvoorbeeld voor de administratie of voor het inactieve mailbestand.
  • Beperking: je kunt de verwerking van je persoonsgegevens laten beperken als je het idee hebt dat wij de gegevens
    onrechtmatig of onjuist verwerken.
  • Bezwaar, recht tot verzet: je kunt bezwaar indienen voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Als het om
    marketingdoeleinden gaat, zullen we de verwerking zo snel mogelijk beëindigen.
  • Overdraagbaarheid: je kunt onder de AVG je persoonsgegevens ook over laten dragen. Wil je hier gebruik van maken?
    Neem dan contact met ons op.
  • Toestemming intrekken: je kunt per verwerking je toestemming intrekken. Zo meld je je bijvoorbeeld alleen af voor
    nieuwsbrieven.

Klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: we horen het uiteraard graag wanneer je denkt dat we niet in overeenstemming met de AVG handelen. Wil je rechtstreeks schakelen met de Autoriteit Persoonsgegevens? Dan kan je daar ook een klacht indienen.

Bewaartermijnen
Wij bewaren de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk of wettelijk bepaald. Noodzakelijkerwijs bewaren wij gegevens
van klanten meerdere jaren. Dit wordt gedaan zodat klanten na een langere tijd nog garantie kunnen krijgen op de geleverde
producten en diensten.

Grondslagen van de verwerking
Zoals toegelicht in deze privacyverklaring verwerken wij sommige persoonsgegevens voor het uitvoeren van een wettelijke
plicht, sommige voor het uitvoeren van een overeenkomst, sommige gegevens met jouw toestemming en de meeste voor het
uitvoeren van het gerechtvaardigd belang; het kunnen uitvoeren van onze doelstellingen.

Derde ontvangers
Voor de uitvoering van de werkzaamheden schakelen wij dienstverleners in. Dit kunnen derde ontvangers zijn, maar ook
subverwerkers. Denk hierbij aan de serverhost, de leverancier van ons CRM-systeem, Google (Analytics) en social media
aanbieders. Maar ook partijen zoals marketingbureaus en post-/pakketverwerkers. Persoonsgegevens worden slechts aan
derden beschikbaar gesteld wanneer deze gegevens nodig zijn voor de derde partij ter uitvoering van de betreffende diensten.
Wanneer we de persoonsgegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er onder andere met een verwerkersovereenkomst
voor dat de gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt.
Uitsluitend wanneer wij hiertoe wettelijk verplicht zijn, worden Persoonsgegevens verstrekt aan toezichthouders, fiscale
autoriteiten en opsporingsinstanties.

Beveiliging
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en onrechtmatige toegang tot jouw persoonsgegevens te voorkomen. Alleen noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens, welke zijn afgeschermd door verschillende beveiligingsmaatregelen zoals: beveiligingssoftware, wachtwoorden voor elektronische systemen, SSL (beveiligde internetverbinding) en back-ups. Deze beveiligingsmaatregelen worden regelmatig gecontroleerd.

Cookieverklaring

Wij gebruiken cookies op de website van GlasConstruct B.V. om de dienstverlening te verbeteren, de website naar behoren te laten functioneren, voor het efficiënt uitvoeren van campagnes en voor de doeleinden zoals omschreven in de privacyverklaring.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Hieronder vind je een lijst van cookies die geplaatst worden door de GlasConstruct B.V. website en hun functionaliteit.

Soorten cookies

Functionele en noodzakelijke cookies
Deze cookies zorgen ervoor dat de website correct functioneert. Deze anonieme cookies zorgen er onder meer voor dat:

  • Jouw voorkeuren worden opgeslagen, bijvoorbeeld taal en informatie in (bestel)formulieren.
  • Browserinstellingen worden opgeslagen, zodat de website optimaal op je scherm verschijnt.

Analytische cookies
Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze website door de gebruikers. Door het websitegebruik te meten kunnen we de website constant blijven verbeteren voor een optimale gebruikerservaring. We verwerken anonieme statistieken over bezoeken aan de website. Dit gebeurt met een webanalyse systeem, waar via cookies de volgende gegevens in worden opgeslagen:

  • IP-adres
  • Technische kenmerken zoals het type browser
  • Vanaf welke pagina je op de GlasConstruct B.V. website bent gekomen
  • Wanneer en hoe lang je de GlasConstruct B.V. website bezoekt of gebruikt
  • Of je gebruikmaakt van de functionaliteiten van de GlasConstruct B.V. website
  • Welke pagina’s je bezoekt op de GlasConstruct B.V. website

Social media cookies
Social media cookies zijn cookies die functionaliteiten van social media websites mogelijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een YouTube video op de website, een Google Maps mogelijkheid bij contact of een social media button. Social media cookies worden door de social media websites zelf geplaatst wanneer je op de website een social media button aanklikt. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij je graag naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven.

Verwijderen
Cookies kun je het gemakkelijkst verwijderen via je browser. Je vindt hier een lijst met de meest gebruikte browsers en een link naar de manier waarop je in die browser je cookies kunt verwijderen.

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari

Leeuwarden, 25 mei 2018

Glas kent steeds meer mogelijkheden. GlasConstruct bespreekt graag met u wat een passende oplossing is voor uw project.

Contact opnemen

FINEO

GlasConstruct is de leverancier van FINEO vacuümglas in Friesland. Een FINEO raam heeft een vergelijkbare isolatiewaarde als een triple beglazing, echter is het een derde dunner dankzij de vacuümgetrokken spouw tussen de glaslagen. Bekijk de brochure of neem met contact met ons op!

Bekijk de brochure

Contact opnemen

x