Troelstraweg

Deze woning aan de Troelstraweg in Leeuwarden heeft zowel een grote visuele als thermische verandering ondergaan. Aan het huidige pand is een aanbouw gerealiseerd. De beglazingen die hier in de constructie zijn gemonteerd zijn 60 mm triple beglazingen met een Ug- waarde van 0,6 W/(m2k). Omdat in de bestaande kozijnen van de woning geen triple beglazing gemonteerd kon worden is hier gekozen voor een 8mm FINEO vacuümbeglazing. Deze woning aan de Troelstraweg in Leeuwarden heeft zowel een grote visuele als thermische verandering ondergaan. Aan het huidige pand is een aanbouw gerealiseerd. De beglazingen die hier in de constructie zijn gemonteerd zijn 60 mm triple beglazingen met een Ug- waarde van 0,6 W/(m2k).

Omdat in de bestaande kozijnen van de woning geen triple beglazing gemonteerd kon worden is hier gekozen voor een 8mm FINEO vacuümbeglazing. Het voordeel van FINEO is dat het een veel dunnere spouw heeft dan een triple beglazing en daarom wel in de huidige kozijnen gemonteerd kon worden. De FINEO beglazing heeft een Ug-waarde van 0,7 W/(m2k), wat vergelijkbaar is met de meeste triple beglazingen. Voor meer informatie over het product FINEO kunt u een kijkje te nemen op deze pagina (FINEO). Ook kunt u uiteraard contact met GlasConstruct opnemen, wij adviseren u graag!

Glas kent steeds meer mogelijkheden. GlasConstruct bespreekt graag met u wat een passende oplossing is voor uw project.

Contact opnemen

Administratief medewerker gezocht

Wij zoeken een enthousiaste collega. Als administratief medewerker bij GlasConstruct ben jij de eerste contactpersoon voor de klant. Er wordt van jou verwacht dat je goed zelfstandig kunt werken maar dat jij ook in teamverband presteert. Je bent communicatief vaardig, klantgericht, flexibel en ook multitasking is voor jou geen probleem. Het is een pluspunt als jij affiniteit hebt, of erg handig bent, met computers en geautomatiseerde systemen. Interesse?

Bekijk de vacature

Contact opnemen

x