Huhtamaki

Glazen binnenwanden

In opdracht van R.G. Kuipers bedrijfsverhuur in combinatie met Rollema Vastgoed heeft GlasConstruct het bedrijfspand aan de Poolsterweg te Leeuwarden gerenoveerd. Circa 420m2 aan glazen binnenwanden is geleverd en gemonteerd in een tijdsbestek van ongeveer een half jaar.

Het glas is gemonteerd in een bouwkundige constructie en is onderling gekoppeld door middel van een transparante tape. In totaal heeft GlasConstruct 62 gelaagde hardglazen deuren gemonteerd én voorzien van RVS beslag. Op de foto’s is ook terug te zien dat GlasConstruct op een aantal ruiten stickers heeft aangebracht. Ook deze oplossing kan GlasConstruct realiseren.

.

Glas kent steeds meer mogelijkheden. GlasConstruct bespreekt graag met u wat een passende oplossing is voor uw project.

Contact opnemen

Administratief medewerker gezocht

Wij zoeken een enthousiaste collega. Als administratief medewerker bij GlasConstruct ben jij de eerste contactpersoon voor de klant. Er wordt van jou verwacht dat je goed zelfstandig kunt werken maar dat jij ook in teamverband presteert. Je bent communicatief vaardig, klantgericht, flexibel en ook multitasking is voor jou geen probleem. Het is een pluspunt als jij affiniteit hebt, of erg handig bent, met computers en geautomatiseerde systemen. Interesse?

Bekijk de vacature

Contact opnemen

x